Čerstvější než „čerstvé“

Žebra & dipy

Ingredience:
  • (na 4 porce)
  • 60g ARDO Salsa Mexicana
  • 60g ARDO Smokey BBQ Mix
  • 150ml majonézy
  • 100ml drcených rajčat
  • 50ml kečupu (méně sladký)
  • 25ml olivového oleje
  • 4 porce žeber

Na marinádu žeber:
  • 125g ARDO Smokey BBQ Mix
  • 100ml olivového oleje

Použité produkty

Mix Salsa Mexicana 8x250 g

Mix Smokey BBQ 250 g

Položka 1 - 6 z 2

Příprava

Udělejte si marinádu smícháním 125g ARDO Smokey BBQ Mix s 100ml olivového oleje. Namarinujte žebra marinádou po obou stranách. Poté pečte žebra v konvektomatu nebo troubě cca 120 minut při 110°C. Těsně před podáváním žebra krátce ogrilujte do zlatova.

 

Omáčky:

  • Majonézový dip: smíchejte 150ml majonézy s 60g ARDO Salsa Mexicana a 25ml olivového oleje.
  • SmokeyBBQ dip: Smíchejte 100ml drcených rajčat s 50ml kečupu a 60g ARDO Smokey BBQ Mix.
 

Dobrou chuť.