Čerstvější než „čerstvé“

Treska s bylinkovou krustou a Quinoa rajčatovou salsou

Ingredience

  • (na 4 porce – jako předkrm)
  • 200g Ardo Quinoa
  • 100 g Ardo Mediterranean Brunoise
  • 10g Ardo Italian Bylinky Mix
  • 50g Ardo Salsa Mexicana
  • 20 Ardo Cherry Rajčata
  • 4x 100g Treska filet
  • 30g máslo
  • 30g panko strouhanka
  • 100g drcená rajčata
  • Olivový olej
  • Sůl a pepř

Použité produkty

Cherry rajčata

Quinoa 1 kg

Mix Salsa Mexicana 8x250 g

Směs Brunoise

Směs italských bylinek 1KG

Položka 1 - 6 z 5

Příprava

Připravte si bylinkovou krustu smícháním měkkého másla s Ardo italskými bylinkami a Panko strouhankou. Dejte směs na list pečícího papíru a udělejte váleček. Nechte v lednici vychladit.

Filety tresky opečeme na olivovém oleji do hněda. Poté položíme na plech (pečící papír) a navrch každé porce položíme plátek bylinkové krusty.

Filety z tresky pečeme 12 minut v předehřáté troubě (180°C - 200°C).

Po vložení tresky do trouby orestujeme Ardo Mediterranean Brunoise zeleninu na olivovém oleji, přidáme drcená rajčata a směs Ardo Salsa Mexicana. Prohřejeme a vmícháme 200g rozmražené Ardo Quinoa. Dochutíme solí a pepřem.

Ardo cherry rajčata promícháme v pečící misce s kapkou olivového oleje, solí a pepřem.

Přidáme je na posledních 4 až 5 minut do trouby k tresce.

Servírujeme v hlubokém talíři - quinoa rajčatovou salsou na kterou položíme filety tresky a okolo dáme několik cherry rajčátek.

Dobrou chuť.