Čerstvější než „čerstvé“

Rozmarýnová Panna Cotta s jablky a skořicí

Ingredience:

  • (na 4 porce)
  • 100g Ardo Jablko plátky
  • 5g Ardo Rozmarýn
  • 1 litr smetana 31%
  • 2 tyčinky skořice (ozdoba)
  • špetka mleté skořice
  • 5 plátků želatiny
  • 120g cukr

Použité produkty

Jablka plátky

Rozmarýn

Položka 1 - 6 z 2

Příprava

Namočte 5 plátků želatiny ve studené vodě.

Zahřejte 1 litr smetany se 100g cukru v hrnci (nevařte). Přidejte Ardo Rozmarýn a odstavte na 5 minut. Přidejte plátky želatiny, řádně rozmíchejte do rozpuštění želatiny. Přeceďte přes jemné síto a rozdělte do skleniček. Nechte v ledničce zchladnout.

Plátky jablek zkaramelizujte se skořicí a naservírujte je na vychladlou panna cottu.

Ozdobte rozpůlenou tyčinkou skořice a snítkou rozmarýnu.

Dobrou chuť.