Čerstvější než „čerstvé“

Quinoa salát se Salsou Mexicana a uzeným kuřecím prsíčkem

Ingredience:
  • (na 4 porce)
  • 500g ARDO Quinoa
  • 125g ARDO Salsa Mexicana
  • 16 ARDO Cherry Rajčata
  • 200g uzených kuřecích prsou
  • mix zelených listových salátu
  • 50ml olivový olej
  • sůl a pepř

  • Na omáčku:
  • 40g ARDO Salsa Mexicana
  • 100ml majonéza
  • pár kapek olivového oleje

Použité produkty

Cherry rajčata

Quinoa 1 kg

Mix Salsa Mexicana 8x250 g

Položka 1 - 6 z 3

Příprava

Smíchejte Quinoa se 125g ARDO Salsa Mexicana a 50ml olivového oleje (vše kompletně rozmražené). Cherry rajčata pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a rychle ohřejte v troubě. Omáčku připravíme rozmixováním 100ml majonézy se 40g ARDO Salsa Mexicana a pár kapkami olivového oleje.

Na Quinoa salát naaranžujeme plátky uzených kuřecích prsou, které pokapeme hotovu omáčkou. Hotový salát ozdobíme cherry rajčátky a mixem trhaných zelených listových salátů promíchaných s olivovým olejem, solí a pepřem.

Dobrou chuť.