Čerstvější než „čerstvé“

Pečený selečí hřbet Smokey BBQ s máslovou kukuřicí a rozmarýnovým bramborem

Ingredience:
  • (na 4 porce)
  • 12ks ARDO ¼ Kukuřičné klasy
  • 600g ARDO Brambory ⅙
  • 125g ARDO Smokey BBQ Mix
  • 15g ARDO Rozmarýn
  • 800g selečí hřbet
  • 100ml olivového oleje
  • 50g másla
  • pepř a hrubá mořská sůl

Na Smokey BBQ dip:
  • 60g ARDO Smokey BBQ Mix
  • 100ml drcených rajčat
  • 50ml kečupu (méně sladký)

Použité produkty

Kukuřičné klasy 1/4

Mix Smokey BBQ 250 g

Rozmarýn

Položka 1 - 6 z 3

Příprava

Potřete selečí hřbet marinádou ze 125g ARDO Smokey BBQ smíchanou se 100ml olivového oleje. Nechte přes noc odležet v ledničce.

Pečte selečí hřbet v troubě po dobu cca 1 hodiny při nízké teplotě (110 ° C). Těsně před podáváním zvyšte teplotu na 200°C po dobu 10 až 20 minut.

Rozmrazené ARDO ¼ kukuřičné klasy prohřejte na másle a lehce osolte.

Rozmrazené ARDO Brambory ⅙ opečte na pánvi do zlatova a ochuťte rozmarýnem, pepřem a hrubou solí.

Podávejte s Smokey BBQ dipem.

Dobrou chuť.