Čerstvější než „čerstvé“

Dýňová polévka se zázvorem

Ingredience:
  • (1 litr polévky = 4 porce 250 ml)
  • 400g ARDO Dýňové pyré
  • 40g ARDO Zázvor kostičky 4×4
  • 10g ARDO Jarní cibulka
  • 400ml silného zeleninového vývaru
  • 200ml smetany 31%
  • 40g máslo
  • Limetka – pár kapek
  • Koření (tymián, sůl, pepř čerstvě mletý bílý)
  • Dýňový olej 

Použité produkty

Dýňové pyré

Jarní cibulka 4x4mm

Zázvor kostka 4x4

Položka 1 - 6 z 3

Příprava

Na rozpuštěném másle zpěníme zázvor, zalijeme zeleninovým vývarem, přidáme zmražené dýňové pyré, pár kapek limetkové šťávy, koření a krátce provaříme. Zjemníme smetanou. Podáváme ozdobené kapkami smetany, dýňového oleje a jarní cibulkou.

Dobrou chuť.