Čerstvější než „čerstvé“

Aktivity

18.04.2017

Gastro Hradec Králové 2017

Ve čtvrtek 30. března 2017 se v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové konal již 12. ročník oblíbené kuchařské soutěže “Gastro Hradec - Vitana Cup”. Stejně jako v předešlých ročnících, jsme i letos byli partnerem soutěže a výhercům věnovali věcné dary.


23.01.2017

Odborný seminář AKC ČR – pobočka Brno

Ve středu 4.1.2017 se v Brně uskutečnil další seminář na téma „Rozdíl mezi čerstvou, právě sklizenou a mraženou zeleninou“. Účastníci semináře se dozvěděli mnoho zásadních faktů, v čem se od sebe liší „čerstvá“ a mražená zelenina, jaké jsou ekonomické výhody a nevýhody (práce, čas, odpad, výtěžnost, stálá nákupní cena, …).


15.08.2016

Kongres HOREKA 112, Praha, 2016

Kongresu HOREKA 112, konaném 24.5.2016 v Praze, se letos zúčastnilo asi 400 účastníků z gastro oboru. Nad rámec oficiálního programu měli možnost ochutnat několik pokrmů ARDO, které připravil náš kuchařský tým.


15.08.2016

Roadshow AHR, Praha

Další ze zastavení Roadshow AHR, byla dne 6.4.2016, Praha. Program, který si nenechalo ujít na 90 účastníků byl plný kromě aktuálních informací z kraje a reportem AHR, doplněn dalšími přednášejícími, kteří se podělili o informace například k nástrojům náboru nových zaměstnanců, on-line rezervacím ubytování a také technickým zajištěním EET. Ochutnávku našich produktů, jsme doplnili o čaj připravený z naší novinky ARDO Zázvor kostičky, balení 250g ZIP-sáček.


15.08.2016

Setkání AKC ČR pobočky Praha a střední Čechy, 9.4.2016

V rámci přátelského setkání členů pobočky Praha a střední Čechy, jsme se zúčastnili setkání v Hotelu Kampa - Stará Zbrojnice. Účastníci se měli možnost setkat se členy Národních týmů AKC ČR, šéfkuchařem panem Zdeňkem Pohlreichem, majitelkou IF Caffe Ivetou Fabešovou a s mnoha dalšími známými osobnostmi současné gastronomie. V rámci prezentace ARDO jsme představili spoustu novinek z kategorie Bylinky.


15.08.2016

Gastro Hradec Králové 2016

Ve čtvrtek 14.dubna proběhl již XXI. ročník národní soutěže kuchařského a cukrářského umění s mezinárodní účastí a XI. ročník mistrovství republiky kuchařů a cukrářů - Gastro Hradec - Vitana Cup 2016. Soutěž se konala tradičně v Kongresovém centru ALDIS v Hradci Králové.


15.08.2016

Odborný seminář AKC ČR

Další odborný seminář Zelenina, ovoce a bylinky pro moderní gastronomii se uskutečnil v prostorách Střední školy zemědělské a potravinářské v Klatovech. Pro 25 účastníků byla připravena přednáška, ochutnávka i závěrečný kvíz.


15.08.2016

Konference Leaders in HoReCa CEE & CIS 2015

Využili jsme příležitost účastnit se jako partner dvoudenní mezinárodní konference, konané 26.-27. Listopadu 2015, v Praze. Sešlo se zde přes dvě stě účastníků z celé střední a východní Evropy, z těch nejlepších HORECA zařízení. Řečníci zvučných jmen se zaměřili především na inovativní kulinářské zkušenosti, spotřebitelské trendy ve středoevropském regionu, udržitelnost a nové restaurační koncepty.

Video si prohlédněte zde


15.08.2016

10. Konference AHR ČR, Ostrava

Konference Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) proběhla ve dnech 19. - 20. 11. 2015 v Clarion Congress Hotelu v Ostravě. Účastníci řešili otázky týkající se rovných podmínek v podnikání a minimalizace šedé ekonomiky. Pozvání přijalo mnoho zahraničních přednášejících, kteří se zaměřili hlavně na udržitelnost cestovního ruchu a jeho služeb. ARDO jako partner konference se účastnil prezentačním stánkem s ochutnávkou.



Položka 1 - 10 z 13